Ismerjen megminket

Számunkra a legfontosabb az, hogy vendégeink megérkezésük pillanatától az elköszönésig felhőtlenül jól érezzék magukat. Hisszük, hogy ez akkor tud igazán teljesülni, ha minden apró részletre odafigyelünk. Ettől nem csak jó, de igazán különleges és egyedi lesz egy esemény.

Minden ember élményekre vágyik. Ha pedig többet tudunk adni, mint amire számítanak, akkor mi is igazán elégedettek lehetünk. Minden rendezvényünkön arra törekszünk, hogy ezt a pluszt megadhassuk a kezdetektől fogva. Hiszen tudjuk, hogy mennyire fontos az, hogy már az első benyomás pozitív legyen. Ezért nem csak a nagy lépésekre, hanem az apró részletekre is odafigyelünk, legyen szó akár a meghívó átadásáról, a vendégek fogadásáról, vagy a tökéletesen előkészített helyszínről.

Szenvedélyünk a rendezvényszervezés

Nem titok, hogy minden rendezvényen előfordulhatnak váratlan, azonnal megoldandó feladatok. Ezekre minden alkalommal olyan gyorsan próbálunk reagálni, hogy se a házigazda, se pedig a vendégek ne észleljenek belőle semmit.

A tökéletes eseménynek a jó szervezés az alapja. A jó szervezés pedig, a rendezvényszervező felkészültségén múlik. Mi abban mérjük a sikerünket, ha az eseményen a házigazdának csupán annyi feladata van, hogy élvezze.

Ismerje meg munkatársainkat

Dr. Rostás Sándor

Dr. Rostás Sándor

ügyvezető, rendezvényszervező

"Úgy hiszem, hogy a jó házigazda olyan, aki már az ajtóban fogadja és köszönti – akár név szerint is – a vendégeit. Jogászként megtapasztaltam, hogy mennyi pluszt jelent, ha valakire teljes odaadással figyelnek és érzi, hogy mellette állnak. Rendezvényszervezőként is pontosan ezt képviselem, mert engem az önzetlenség, az emberség és az őszinte törődés hajt."

Bota Ákos

Bota Ákos

irodavezető, rendezvényszervező

"Akkor tudom, hogy igazán jó munkát végeztem, ha vendégeink arcán a felhőtlen szórakozás mosolyát látom. A rendezvények szervezése során is ezért dolgozom. Lendülettel és elhivatottsággal teszek azért, hogy a vendégek az egész este során jól érezzék magukat."

Szedliacsek Brigitta

Szedliacsek Brigitta

rendezvényszervező

"Úgy tekintek a rendezvényekre, mint egy óramű pontossággal járó gépezetre, ahol mindennek és mindenkinek megvan a megfelelő helye, szerepe és ideje. A vendéglátóiparban eltöltött több mint 10 év magabiztosságot és komplex szemléletmódot adott nekem. Jól tudom miként érhetjük el, hogy vendégeink jól érezzék magukat egy-egy rendezvényen."